Pré - ZZP

Je bent nèt boventallig en je twijfelt …. Word je zzp-er of toch weer een baan? Of je bent al een tijdje werkzoekend en wilt ook het zzp-schap als optie een kans geven. Het 50Payroll programma van De Mens Werkt Groep geeft je de vrijheid van het ondernemerschap zonder de rompslomp van fiscale, administratieve of juridische aard.

  • Voordelen Je kunt op risicoloze wijze ervaring opdoen met zzp-schap. Je profiteert van de faciliteiten van een gezamenlijk platform. Je bouwt een netwerk op van mede-professionals én opdrachtgevers. Je profiteert van de kennis en ervaring van anderen binnen het netwerk. Je werkt samen aan de naamsbekendheid van het merk en aan het acquireren van opdrachten. Samen met andere zzp-ers sta je sterker.
  • Hoe werkt het Je onderhandelt zelf met de opdrachtgever over de voorwaarden. De opdrachtgever maakt gebruik van de payrollservice van De Mens Werkt Groep. 50Payroll betekent voor opdrachtgevers geen risico’s, zodat zij u eerder een kans geven aan de slag te gaan.
  • Vragen Maak een afspraak met de Regiomanager via contact.
  • Let op: Het programma wordt ook aangeboden als 50+outplacement programma. Voor informatie hierover kun je contact opnemen met je HR Manager (of laat je werkgever met ons contact opnemen. Zie de website: www.50payroll.nl