Spot-on verbinding

50Plaza is een unieke website om 50% van het Nederlandse arbeidsmarktpotentieel aan te spreken. Het is een site met vaste én tijdelijke opdrachten en vacatures voor 50+ers. De Mens Werkt Groep ontwikkelde de website voor maatschappelijke en maatschappelijk verantwoorde, commerciële organisaties die de 50+arbeidsmarkt willen aanspreken.

  • Werkgevers Ben je op zoek naar een geschikte, ervaren kandidaat voor een openstaande vacature? Of ben je op zoek naar een direct inzetbare, daadkrachtige interimmanager die zelfstandig een project op de werkvloer aanpakt? Zie je de vele voordelen van professionals die de vijftig zijn gepasseerd? Heel 2019 is het plaatsen van een vacature of opdracht kosteloos. Zie: 50PLAZA.
  • ZZP-ers Ben je een 50+ professional en op zoek naar uitdagende, nieuwe projecten of banen? Kijk eens naar de naar de interim opdrachten en vacatures op 50PLAZA. 50+ers worden nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren!
  • Win-win ZPP-ers en opdrachtgevers hebben direct contact, zonder tussenpersonen. Geen inefficiëntie. Geen ruis. Geen kosten.