Contact

Cees Noordzij

Mobiel: 06-116 00 718

E-mail: c.noordzij@dmwgroep.nl

Functies

HR Manager

Senior HR Business Partner

HR Consultant

Branches

Zakelijke dienstverlening

E-Commerce / Groothandel

Zorg

HRM Professional / Sparring Partner MKB a.i.

Een opdracht bij een bedrijf waar iets aan de hand is en waar de ondernemer behoefte heeft aan professionele HR ondersteuning. Voor de MKB ondernemer is Cees de juiste HR Sparringpartner die hem/haar bijstaat met concrete adviezen en hulp bij het oplossen van de vraagstukken die er spelen. Hij helpt bij het afronden van 'lastige dossiers' en werkt samen met de ondernemer aan het 'future & social proof' krijgen van zijn/haar onderneming.

Cees is een deskundige HR Professional en Sparringpartner die goed de problematiek van een MKB onderneming kent in relatie tot de HR-vraagstukken die er zoal kunnen spelen. Hij heeft al bij veel MKB bedrijven interim opdrachten uitgevoerd op alle facetten van HRM en personeels-organisatorische vraagstukken in zowel de private als publieke (ook internationale) sector. Hij is een snelle starter, ook in lastige omstandigheden. Een diplomatieke doorpakker!

Een summiere uiteenzetting van enkele van mijn opdrachten:

  • Samen met collega MT leden, ondanks de heftige financiĆ«le en bestuurlijke problemen, een landelijk werkende zorgorganisatie met 11 vestigingen en 550 medewerkers overeind kunnen houden tot overname door een nieuwe partij. Het hoge personeelsverloop werd gestabiliseerd en de administratief gerichte HR afdeling is getransformeerd naar een meer dienstverlenende en adviserende unit, waar ook recruitment aan toe is gevoegd.
  • Voor een snel groeiend bedrijf in de E-Commerce de herstructurering van de governance structuur begeleid incl. het uitvoeren van een noodzakelijke bezuinigingsronde (ca 800K) en het inrichten van een efficiĆ«ntere personeels-/salarisadministratie (implementatie AFAS). Verantwoordelijkheid gedragen voor het facilitair management. Verschillende HR cycli ingevoerd (review en rewarding). Gestart met o-meting met behulp van een medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO). Meer solide aanpak ziekteverzuim en overgestapt op een nieuwe Arbodienst waardoor ziekteverzuim is verlaagd met ca 2%.
  • Ondersteuning Samsung bij het zich vestigen in Nederland als eigen entiteit (voorheen waren zij vertegenwoordigd door een agentschap) en opbouw van de personeelsstructuur.
  • Samenvoeging begeleid (waaronder opzetten/uitonderhandelen Sociaal Plan) van een bedrijf in de verpakkingsindustrie (van 2 naar 1 locatie, van Friesland naar Groningen)

Contact

Cees Noordzij

Mobiel: 06-116 00 718

E-mail: c.noordzij@dmwgroep.nl

Functies

HR Manager

Senior HR Business Partner

HR Consultant

Branches

Zakelijke dienstverlening

E-Commerce / Groothandel

Zorg