Contact

Jos Luypaers

Mobiel: 06-218 98 655

E-mail: j.luypaers@dmwgroep.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/josluypaers/

Functies

Manager Learning & Development

Manager Change en Cultuurverandering

HR Management & Development

Branches

Top-teams die (samen)werken met plezier!

Heb je als organisatie je ‘stip op de horizon’ nog niet helemaal helder? Heb je je ambities misschien nog niet helemaal duidelijk of wil je met je organisatie nog betere prestaties neerzetten? Wil je je effectiviteit of je klantbenadering een boost geven? Wil je over de hele linie van ‘Goed’ naar ‘Beter’?


Je medewerkers en je leidinggevend kader zijn hier de sleutel voor je succes!


Bouw een organisatie met verantwoordelijke en betrokken medewerkers die het beste uit zichzelf halen en (h)echt samenwerken in teamverband. Medewerkers die open communiceren en die – vooral in tijden van veranderingen – sterk en veerkrachtig zijn.


Ik help je ad interim met het verder bouwen aan een organisatiecultuur waarin je medewerkers en leidinggevenden optimaal uit de verf kunnen komen en (samen)werken vanuit eigen verantwoordelijkheid en (persoonlijk) leiderschap.


Ik help je met name op het gebied van HR Development en/of Strategisch HR Management als interim Manager Learning & Development, Change Manager en cultuurveranderaar of als Interim Manager Verzuim en Vitaliteit.


Daarnaast verzorg ik alle training- en coachingprogramma’s die hierbij om de hoek komen kijken, zowel als Executive (Business) Coach voor directies en leidinggevenden als persoonlijke ontwikkelingscoach voor medewerkers


Joke Harmsen / Calibris Contract: "Calibris Contract heeft met grote tevredenheid met Jos samengewerkt. Jos brengt de kennis in die voor onze relaties van grote waarde is. Door het inzetten van een grote diversiteit aan methodieken, wordt er tevens voortdurend kwaliteit en maatwerk geleverd. Dit levert voor ons een grote toegevoegde waarde om met Jos samen te werken omdat een zorgvuldige en correct uitgevoerde analyse tot een interventie leidt die werkelijk een verandering brengt."

Guido Isenborghs / Radar: "Jos is een netwerker, iemand die mensen op een sympathieke, maar ook soms confronterende wijze kan sturen, binden en motiveren. Zijn kundigheid in combinatie met zijn enthousiasme en vaardigheden om mensen op een prettige manier te beïnvloeden, geven hem een grote gunfactor wanneer het bijvoorbeeld draait om veranderingen bij mensen. Voor alle vormen van training, coaching en begeleiding op het HR vlak, als coördinator of changemanager, maar ook als motiverende- en bindende factor tussen partijen, kan ik niet anders dan Jos met enthousiasme aanbevelen."

Contact

Jos Luypaers

Mobiel: 06-218 98 655

E-mail: j.luypaers@dmwgroep.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/josluypaers/

Functies

Manager Learning & Development

Manager Change en Cultuurverandering

HR Management & Development

Branches