Contact

Marco van Pelt

Mobiel: 06-533 16 559

E-mail: m.vanpelt@dmwgroep.nl

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/marcovanpelt

Functies

Manager HR / HR Manager

Manager Operations

Project / Change Manager

Branches

Industrie

Logistiek

Research & Development

Senior (Interim) Human Resource Manager

Ik werk het liefst in een uitdagende functie waarin ik als senior HR Manager inhoudelijk- en meetbaar bijdraag aan de realisatie van de organisatiedoelstellingen.

Hiervoor gebruik en verbeter en indien mogelijk, innoveer ik de HR-processen. Ik streef naar de maximale ontwikkeling van de individuele werknemer. Ik benoem de dingen liefst “spot on” en kom graag snel tot de kern van de zaak.

Mensen bepalen het resultaat. Een van mijn belangrijkste taken is ervoor te zorgen dat iedereen “mee is”. Daarom focus ik voortdurend op het verhogen en behouden van het engagement binnen de organisatie.

De voorwaarden zijn enerzijds heldere doelstellingen en anderzijds competente- en gemotiveerde werknemers. Hiertoe ontwikkel ik graag samen met collega’s actie-, verbeter-, verander, - en persoonlijke actieplannen op SMART basis.


"Werken met Marco is voor een CFO een verademing. In de jaren van samenwerking was Marco verantwoordelijk voor het HR beleid in onze vestigingen in Maastricht en Sittard, maar steunde de gehele organisatie inclusief de importeursactiviteit. Marco voerde dit beleid uit vanuit een breder perspectief dan het pure HR perspectief alleen. Bij de complexe pensioen- en reorganisatieprojecten, maar ook bij de uitvoering van beleid en de invoering van procedures had Marco een scherp oog voor zowel de medewerkers als voor de financiële consequenties van beslissingen. Voor Marco geldt dat hij zo lang mogelijk vasthoudt aan een gekozen lijn, maar hij zal zeker op een pragmatische wijze zoeken naar een andere weg als dit in het belang is van het bedrijf en wanneer daarmee het doel wel wordt bereikt. Deze doelgerichtheid, zijn uitstekende dossierkennis maar vooral zijn persoon maken het samenwerken met Marco voor een CFO tot een sterke combinatie."

"An old warhorse that survived many different battles is a trump card for any organisation. Marco easily integrates in new situations and cultures as he is addicted, addicted to follow the agreed processes. The company process is always where he will start from and he is loyal to the company goals. His empathy makes it easy for him to understand others and support them in a professional way."

Contact

Marco van Pelt

Mobiel: 06-533 16 559

E-mail: m.vanpelt@dmwgroep.nl

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/marcovanpelt

Functies

Manager HR / HR Manager

Manager Operations

Project / Change Manager

Branches

Industrie

Logistiek

Research & Development